Ce este dream chart-ul?
Dream chart-ul te ajută să vizualizezi un obiectiv. Poți să ți-l imaginezi ca pe un colaj de visuri - un colaj compus din lucrurile pe care ți le dorești.
E important să îți dedici timp când construiești propriul tău dream chart. Prin acest proces, o să reușești să aduci claritate asupra rezultatelor pe care vrei să le atingi.
De multe ori se întâmplă să știi ce vrei, dar să nu știi cum să ajungi. Așa că această unealtă te duce în profunzime.
Cu cât e mai specific, cu atât platforma o să te ajute să găsești resursele potrivite.
Cum poți personaliza dream chart-ul?
Aici este link direct către dream chart: https://upriserz.ro/dream-chart
De asemenea îl găsești și în contul tău Upriserz în bara de sus a paginii, accesând butonul Instrumentele mele.
După ce îți numești obiectivul, poți să îți alegi o imagine reprezentativă.
Apoi e recomandat să alegi aria vieții în care se aplică acest dream chart. Ca să fie cât mai relevant, prima dată e nevoie să completezi testul de valori. Dacă nu l-ai completat încă, te invit să te întorci la testul de valori.
Dacă l-ai completat deja și ai ales aria, e momentul oportun să îți descrii obiectivul în câteva cuvinte și să setezi un termen limită. E important să alegi un termen limită cât mai realist, care să nu pună prea multă presiune pe tine.
Apoi ai posibilitatea să înregistrezi un mesaj vocal pentru tine, cel din viitor. Poți să îți spui în câteva cuvinte cum o să te simți când îndeplinești obiectivul, de ce ți-l dorești sau doar să îți lași un mesaj de încurajare. O să poți să-l asculți ori de câte ori ai nevoie pe parcurs.
Dacă obiectivul setat este unul mai mare atunci poți să îl spargi în obiective mai mici, intermediare.
După setarea obiectivelor, e momentul să îți asumi că o să lucrezi la obiectivul tău. Poți să faci asta prin contractul de responsabilizare pe care te rugăm să îl citești și semnezi, ca să te asiguri că o să rămâi concentrat pe obiectivul tău, în ciuda provocărilor care apar.
Următorul pas este să îți alegi resurse concrete care să se plieze pe obiectivul tău cu ajutorul identificatorului de resurse.
Aici găsești o recapitulare scurtă pentru a construi dream chart-ul:
Pasul 1: Denumești obiectivul și alegi o imagine reprezentativă.
Pasul 2: Descrii obiectivul în câteva cuvinte.
Pasul 3: Alegi un termen limită pentru atingerea obiectivului.
Pasul 4: Înregistrezi un mesaj audio. Spune-ți ce înseamnă pentru tine acel obiectiv și cum te vei simți când îl vei atinge.
Pasul 5: Semnezi contractul.
Pasul 6: Identifici resursele de care ai nevoie.
Sperăm să te folosești la maxim de acest tool, iar dacă ai nevoie de suport, poți să ne scrii pe adresa suport@upriserz.ro.